Abort frågan , SD WTF?

Godmorgon allesammans haft rump mycket plugg men now I'm here again!
Jag har funderat rätt länge med de här med abort , jag tycker alla kvinnor ska få välja själva och ska ha all rätt till abort verkligen !! Man kan vara för ung kanske inte vill ha barn etc. Jag själv skulle aldrig vilja göra abort , även om mitt barn föds med ett förståndshandikapp för det är mitt barn mitt kött och blod och hade aldrig 'dödat' den med flit för att. Men sen beror det självklart på vilket förståndshandikapp hade det varit så att bebisen bara hade varit sängliggande och inte hade haft egna tankar och skulle dö efter ett par månader är det inte rätt mot barnet heller . Sjukt svår fråga men sen kommer SD / KD med sina förslag och gör mig fundersam vart är världen påväg?
Ska inte varje kvinna ha sin rätt till abort ? KD ochSD vill ta bort den fri aborten. Aja har ingen tid längre nu e de fix tajm!!


litar man eller inte?

snodde denna från en tjejkompis ifrån facebook.
Denna facebook sidan är sann, jag ser verkligen Deniz facebooksida såhär no krydd eller jo inte riktigt såhääär mycket men en del faktiskt! ingen tjej skriver så i hans logg , å de e viktigt :)
Men om man ser sin partners sida såhär litar man på sin respektive då?

wwooopwwooop

Vampire fking diarie !!! nu e de maraton som gäller hell yeah!

gele+akryl naglar ♥

här kommer bilder på 2 av dom 5 personers naglar jag gjorde igår :)

Vattenkoppor

Dom flesta när dom har vattenkoppor ser ju ut som aliens ,precis som jag och min lillebror gjorde, men så har man min lillasyster djävulens barn själv har turen att få 6 st.... asså 6 st koppor utspridda på hela kroppen ... 2 på axeln 2 på låret 1 på foten  och en i munnen ... tack för den hahaha näää min älskling har ju feber oxå på de så liiite synd e de om henne allt..
Nu blir det frukost och sen ska jag ut och löpa lite
Vad händer hos er en solig dag som denna???

RSS 2.0